Ideale projecten om een portfolio uit te werken

Werken voor de overheid: een krachtige referentie

Of je nu actief bent in de bouwnijverheid, de communicatiesector of de schoonmaak: goeie referenties kunnen voorleggen, helpt prospecten vaak over de streep te trekken om voor jou te kiezen. De mening van anderen of het tonen van werk dat je al afleverde, kan doorslaggevend zijn in het beslissingsproces.

1. Een teken van vertrouwen

Referenties zijn een krachtig marketinginstrument. Hoe sterker of prestigieuzer je referenties, hoe meer cachet ze je onderneming kunnen geven. Dat je als bouwondernemer een referentie kan voorleggen van het dichtmetselen van een raam, is misschien al iets. Maar als je de nieuwe stadsbibliotheek mocht bouwen, is dat natuurlijk van een heel andere orde. Sterke referenties geven potentiële klanten het vertrouwen om met je in zee te gaan.

2. Prestigieuze en innovatieve projecten bij de overheid

Als je leverancier of contractor voor een overheid bent, kan je dat ten volle uitspelen als referentie. Overheden werken met publiek geld en hebben doorgaans hoge eisen op vlak van kwaliteit, duurzaamheid, solvabiliteit, enzovoort. Bovendien schrijven overheden ook geregeld aanbestedingen uit voor prestigieuze of innovatieve projecten. Dat kan prospecten – zowel in de publieke als private sector – helpen overtuigen om voor jou te kiezen.

3. Ook werken voor de overheid?

EBP helpt ondernemers de weg te vinden in de markt van (overheids)opdrachten en helpt opdrachten te winnen. Dat doen we door dagelijks de markt te scannen en jou een overzicht te bezorgen van alle opdrachten (zowel voor de overheid als voor de privésector) die voor jou interessant kunnen zijn. Zo hoef je er zelf geen tijd meer in te steken om hiernaar te zoeken.

Je kan ook opdrachten scannen op bepaalde trefwoorden, de waarde van een opdracht berekenen of checken wanneer contracten van jouw concurrenten vervallen. Of je kan een training of workshop volgen, bijvoorbeeld om een goede offerte op te stellen.

Start nu met jouw gratis proef

Newsletter


  • Lees hier de algemene voorwaarden. De verzamelde persoonlijke informatie wordt verwerkt door EBP bv, btw-nummer: BE 0451.979.022. Ze zijn onder meer nodig om uw aanvraag te verwerken en worden vastgelegd in onze databank. EBP of een bedrijf van de Infopro Digital-groep kan deze bestanden gebruiken om u of hun klanten producten en / of diensten aan te bieden die nuttig zijn voor uw professionele activiteiten of om u te integreren in professionele archieven. Om uw rechten uit te oefenen, er bezwaar tegen te maken of om meer te weten te komen: Handvest Betreffende Persoonsgegevens.

mockup-plateforme-EBP-gratis-proef

ONTVANG EEN GRATIS PROEF MET RELEVANTE OPDRACHTEN

Gratis en vrijblijvend

Bekijk welke opdrachten er in jouw sector zijn

Zo zie je direct jouw kansen en hoe je een commerciële voorsprong opbouwt.

Share This
Scroll to Top