Ontdek onze mogelijkheden en kom bij ons team

Mockup-Header-HR-newsebp

Wie is EBP en waarom kiezen voor ons?

EBP is dé marktplaats voor publieke opdrachten en bouwprojecten in de Benelux. Wij helpen onze klanten bij het vinden van overheidsopdrachten en projecten met handige digitale, op maat gemaakte abonnementsformules. Ook helpen wij onze klanten opdrachten te winnen met kennisservices zoals consultancy, opleidingen, events en media.

Vele duizenden bedrijven hebben gekozen voor de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en diensten.

EBP is een dochteronderneming van het Franse Infopro Digital, een internationale, toonaangevende informatie- en dienstengroep.

Een dynamisch team, carrièremogelijkheden, training, een aantrekkelijk vast salaris met een aantrekkelijke bonusregeling, auto van de zaak en andere voordelen.

Vacatures

BRUSSELCDI

Klantenbeheerder (M/V/X)

Hallo, ben je ambitieus, heb je de prestaties van een topsporter en houd je van proactief contact met klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou.
BRUSSELCDI

Inside Sales Rockstar (M/V/X)

Hallo, ben je ambitieus, heb je de prestaties van een topsporter en houd je van proactief contact met klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Video

Dankzij een digitaal, op maat gemaakt dashboard ontvangen onze klanten dagelijks informatie over opdrachten in hun activiteitensector. Zo kunnen ze reageren op de overheidsopdrachten en privé bouwprojecten die hen interesseren. Omdat we blijven groeien, zijn we vaak op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde nieuwe medewerkers voor onze verschillende afdelingen.

Het DNA van EBP

Onze HR-afdeling legde 60 fundamentele waarden voor aan al onze medewerkers die elk 7 waarden moesten kiezen. Dit leidde tot de definitieve keuze van 7 waarden die ons dagelijks werk en onze relatie met anderen weerspiegelen. Onze medewerkers stonden dan ook aan de basis van de definitie van de waarden van EBP. Want niemand vertegenwoordigt ons bedrijf beter dan de mensen die er werken.

AdobeStock_314821153web

Vertrouwen

client_meet_AdobeStock_326608554web

respect

Team_Devenster

humor

businessmen-talking_AdobeStock_67274282web

Hulpvaardigheid

win_woman_AdobeStock_234252735web

Winning spirit

team_AdobeStock_263924578web

Autonomie

businessman_transparence_AdobeStock_166276017web

Openheid

Rekruteringsproces

  • Voorbereiding en analyse van de te vervullen functie
  • Plaatsing van wervingsadvertenties
  • Voorselectie van de kandidaten
  • Afspraken maken met succesvolle kandidaten
  • Beoordeling van de kandidaat
  • Zoeken naar de motivatie en integratie van de kandidaat binnen de groep
  • Uitvoering van de tests
  • Informeer de succesvolle kandidaat en ondertekening van het contract

Ze houden van hun werk!

Ik werk inmiddels al 6 jaar bij EBP! Mijn avontuur begon op de sales afdeling, maar na een paar jaar ben ik ook bij andere departementen gaan kijken. Zo werkte ik even voor de klantenservice en maakte ik daarna deel uit van het Finance team. Nu werk ik sinds kort als Product Owner op de IT afdeling, weer een hele verandering! Ik ben erg dankbaar dat EBP mij telkens weer de kans geeft om mijzelf verder te ontwikkelen.


Adam

Product Owner IT

Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk! Allereerst om collega’s tegen te komen, te zien en met hen te praten (of het nu gaat om werk of privézaken). Ten tweede het feit dat geen enkele dag hetzelfde is. Er zijn elk jaar weer nieuwe uitdagende projecten, zoals de automatisering van de productie en de ontwikkeling van nieuwe producten!


Brieuc
Manager P&Q

Doe een spontane sollicitatie

team_office_AdobeStock_139225625web
Share This
Scroll to Top