De stappen van een overheidsopdrachten

Onze experts staan tot uw dienst in alle fasen van een overheidsopdracht

Het volledige proces van een overheidsopdracht stap voor stap uitgelegd

Overheidsopdrachten zijn complex en vereisen striktheid, discipline en een zeer goede kennis van wetgeving en goede praktijken.

EBP Consulting heeft reeds duizenden projecten ondersteund en kan u op elk niveau bijstaan, of u nu een administratie of een onderneming bent.

Ontdek in detail de verschillende fasen van een overheidsopdracht en het belang ervan in relatie tot uw activiteit.

Het zoeken naar een overheidsopdracht kan vervelend zijn. Het kan tijdrovend en duur zijn als het niet goed gedaan wordt. Er zijn hulpmiddelen die dit zoeken gemakkelijker kunnen maken:

  • E-aanbesteding

E-aanbesteding is de elektronische afhandeling van aanbestedingsprocessen en -transacties. Het maakt een grotere efficiëntie en doeltreffendheid van de aanbestedingsprocedures, een administratieve vereenvoudiging en een grotere transparantie bij overheidsopdrachten mogelijk.

  • Tenders Electronically Daily (TED)

De TED is een portaalsite die online overheidsopdrachten uit het PBEU (“Publicatieblad van de Europese Unie”) publiceert. Met deze databank, die in heel Europa beschikbaar is, kunt u gratis aanbestedingen raadplegen in de 24 officiële talen van de Europese Unie. 

  • Het EBP-platform

Met het EBP-platform kunt u overheidsopdrachten in uw regio vinden. Het is het grootste platform voor overheidsopdrachten en particuliere projecten in België. Het is ook het enige platform dat op alle andere platforms kan zoeken.

mockup-plateforme-EBP-gratis-proef

ONTVANG EEN GRATIS PROEF MET RELEVANTE OPDRACHTEN

Gratis en vrijblijvend

Bekijk welke opdrachten er in jouw sector zijn

Zo zie je direct jouw kansen en hoe je een commerciële voorsprong opbouwt.

Share This
Scroll to Top