Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom aanbestedingen en overheidsopdrachten. Bekijk onze artikelen over veelgestelde vragen, juridische actualiteit en het laatste nieuws, onze evenementen en trainingen. Kortom één adres voor de meest relevante en waardevolle informatie over overheidsopdrachten.

Lees verder

Via de TenderWiki leer je alle definities met betrekking tot overheidsopdrachten, alle stappen van A-Z, de mythes omtrent aanbestedingen, hoe je overheidsopdrachten vindt, wint en zo veel meer. 

Met EBP neem je een vliegende start!

Ontdek de grootste sectoren en trends in de openbare sector
Afval –  ICTMedischSchoonmaak

Hier vind je een overzicht van al onze gratis te downloaden bestanden. Zoals e-books, whitepapers en sectorrapporten zoals de TenderTrends. Alles geschreven door onze experten en partners om jouw nog meer extra waardevolle kennis te geven.

Lees verder

Newsletter


  • Lees hier de algemene voorwaarden. De verzamelde persoonlijke informatie wordt verwerkt door EBP bv, btw-nummer: BE 0451.979.022. Ze zijn onder meer nodig om uw aanvraag te verwerken en worden vastgelegd in onze databank. EBP of een bedrijf van de Infopro Digital-groep kan deze bestanden gebruiken om u of hun klanten producten en / of diensten aan te bieden die nuttig zijn voor uw professionele activiteiten of om u te integreren in professionele archieven. Om uw rechten uit te oefenen, er bezwaar tegen te maken of om meer te weten te komen: Handvest Betreffende Persoonsgegevens.

mockup-plateforme-EBP-gratis-proef

ONTVANG EEN GRATIS PROEF MET RELEVANTE OPDRACHTEN

Gratis en vrijblijvend

Bekijk welke opdrachten er in jouw sector zijn

Zo zie je direct jouw kansen en hoe je een commerciële voorsprong opbouwt.

Scroll to Top