Lancering

Trots!

Eindelijk is het zover! Met heel veel enthousiasme kondigen wij de lancering aan van ons nieuwe platform. Een mooie mijlpaal voor ons gehele team en onze klanten, want hier hebben we lang en hard aan gewerkt.

Wat houdt dit precies in?
In essentie verandert er weinig aan onze dienstverlening. EBP blijft het grootste platform voor overheidsopdrachten en bouwprojecten in België. Nog steeds doorzoeken wij als enige alle platformen zodat jij de juiste opdrachten vindt, op het juiste moment.

Wel is het platform nu nóg gebruiksvriendelijker en veel intuïtiever. Opdrachten zijn nu nog sneller, beter en gemakkelijker te vinden. Je hebt veel meer vrijheid op het platform, ontvangt realtime updates en werkt efficiënter samen met je collega’s. Zo heb je tegelijkertijd meer overzicht én inzicht. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ontdek hier zelf alle ins en outs van het nieuwe platform.

Internationale samenwerking
Deze innovatie is het resultaat van een fantastische samenwerking tussen diverse landen en departementen. Als dochteronderneming van het Franse Infopro Digital (een toonaangevende informatie- en dienstengroep), hebben we het geluk dat we beschikken over de expertise en vaardigheden van een internationaal team. Hierdoor krijgen we de kans om continu te blijven innoveren.

Ook binnen EBP is elke afdeling betrokken geweest bij deze realisatie. Dat kan ook niet anders, want het platform vormt de kern van ons bedrijf. Een prestatie om trots op te zijn dus! Om mijn enthousiasme nog beter uit de verf te laten komen, heeft het team ook een filmpje van mij gemaakt. Waarin ik uiteraard trots vertel over de meerwaarde voor jou:

Wil je meer weten over onze diensten, of wil je graag een gratis demonstratie van ons platform?

Met vriendelijke groet,

Christophe_De-Boeck_EBP---Portretten-13_round

Christophe de Boeck

Managing Director Benelux

Newsletter


  • Lees hier de algemene voorwaarden. De verzamelde persoonlijke informatie wordt verwerkt door EBP bv, btw-nummer: BE 0451.979.022. Ze zijn onder meer nodig om uw aanvraag te verwerken en worden vastgelegd in onze databank. EBP of een bedrijf van de Infopro Digital-groep kan deze bestanden gebruiken om u of hun klanten producten en / of diensten aan te bieden die nuttig zijn voor uw professionele activiteiten of om u te integreren in professionele archieven. Om uw rechten uit te oefenen, er bezwaar tegen te maken of om meer te weten te komen: Handvest Betreffende Persoonsgegevens.

mockup-plateforme-EBP-gratis-proef

ONTVANG EEN GRATIS PROEF MET RELEVANTE OPDRACHTEN

Gratis en vrijblijvend

Bekijk welke opdrachten er in jouw sector zijn

Zo zie je direct jouw kansen en hoe je een commerciële voorsprong opbouwt.

Share This
Scroll to Top